woensdag 25 april 2012

Hoe staat VEO er voor op het veld (A-junioren)?

Vandaag eens kijken hoe de VEO A-junioren het doen in de veldcompetitie. En dan beginnen we natuurlijk de A1. Voor VEO A1 geldt voor de veldcompetitie hetzelfde als voor de zaal: de ploeg doet het prima, maar gaat geen kampioen worden. Het verschil is nu wel kleiner dan het was in de zaal, maar na de nederlaag tegen Koog Zaandijk in de eerste veldwedstrijd is het verschil met Blauw-Wit nu 4 punten en die punten gaan de Amsterdammers al spelen ze nog zowel tegen VEO als tegen KZ.

Ook voor VEO A2 zie ik een zelfde veldscenario als zaalscenario. En dat betekent dat de ploeg ook buiten kampioen moet gaan worden. Weliswaar moet de ploeg nog tegen Phoenix spelen, de enige tegenstander waarvan tot dusver verloren werd, maar ik denk toch dat VEO dat gaat winnen. Bovendien spelen concurrenten Phoenix en TOP ook nog tegen elkaar.

VEO A3 speelt in een nieuwe poule in de voorjaarscompetitie. In het najaar werd dit team laatste, maar een klasse lager gaat het beter. Altijd lastig in zo'n kleine en korte competitie maar na 1 overwinning, 1 gelijkspel en 1 nederlaag is het niet moeilijk om te voorspellen dat VEO in de middenmoot blijft tot het einde.

VEO A4 werd in het najaar kampioen, maar dat gaat nu een moeilijk verhaal worden. Aan de uitslagen te zien zijn alle teams hier goed aan elkaar gewaagd, maar VEO verloor 2 van de 3 wedstrijden to nu toe. En 4 punten achterstand maak je niet meer goed in de laatste drie wedstrijden. ONDO A3 heeft hier alles gewonnen en zal wel kampioen worden.

En tenslotte VEO A5. Die spelen in een poule waarin nog van alles mogelijk is. Waaronder een Voorburgse titel, dat zeker. Want VEO staat samen met Avanti aan kop in deze poule en won ook al van deze concurrent. Maar het verloor weer van ONDO, dat samen met GKV op 2 punten volgt. En als ik het niet meer weet, dan kies ik altijd voor de optimistische variant en dus gok op een kampioenschap voor VEO A5.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten