woensdag 17 april 2013

5 redenen om zaterdag naar AHOY te komen

Veel mensen hebben al kaartjes voor de AHOY finale(s) van zaterdag a.s., maar het is nog mogelijk kaartjes  aan de zaal te kopen op zaterdag, zo staat op de KNKV site te lezen. Hieronder, voor diegenen die nog niet in het bezit zijn van een kaartje 5 redenen om zaterdag alsnog op tijd naar Rotterdam te rijden om een van de laatste kaartjes op de kop te tikken.

1) Zelf aanwezig zijn op een historisch moment
Wat is er nu mooier dan lijfelijk aanwezig te zijn op het moment dat de scheidsrechter voor het laatst fluit en het winnende team weet dat ze zich voor een heel jaar kampioen van de Korfbal League mogen noemen? De  blijdschap en emotie bij spelers, begeleiders en supporters moet je meemaken en niet op TV bekijken. Bij belangrijke momenten moet je gewoon zelf aanwezig zijn. En hoe de wedstrijd ook verloopt, historie wordt er zeker geschreven. Want wordt het de laatste titel van Barry Schep of de eerste van Ben Crum?

2) Mooi en spannend korfbal zien
De kruisfinales hebben duidelijk gemaakt dat de onderlinge verschillen tussen de nummers 1 t/m 4 in de KL gering zijn. Ik verwacht dat dat ook in de wedstrijden zaterdag niet anders zal zijn. En aangezien ook beide junioren teams een derde wedstrijd nodig hadden om zicht te plaatsen geldt daar precies hetzelfde verhaal

3) Deel uitmaken van de korfbalfamilie
Toegegeven, de TROS ("De grootste familie van Nederland") heeft nog steeds meer leden dan het KNKV. Maar het samen met allemaal korfbal liefhebbers in AHOY aanwezig zijn, geeft echt een groter familiegevoel dan samen op de bank naar Bananasplit kijken

4) Iets leren over het huidige topkorfbal
Alle korfballers hebben hun plus en hun minpunten. Als je een beetje serieus met je sport om gaat, probeer je te werken aan je minpunten. Dat kan door trainen, maar ook door goed te kijken naar spelers die de wereldtop vormen op korfbalgebied. Veel van die spelers staan zaterdag op het veld in AHOY. Doe er je voordeel mee!

5) Mij een beetje gezelschap houden
Ik ben zaterdag in AHOY en zeker niet alleen. Maar ik vind het nog veel leuker als het echt helemaal vol zit. Dus koop gewoon een van die laatste kaartjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten